Kornit Baharda Üç Fuarda Pazarla Buluşacak! | Mattex

Kornit Baharda Üç Fuarda Pazarla Buluşacak!

Kornit Baharda Üç Fuarda Pazarla Buluşacak!

Kornit Baharda Üç Fuarda Pazarla Buluşacak!

Tekstil, giyim ve konfeksiyon endüstrileri için dijital baskı çözümleri sunan Kornit Digital, bahar aylarında üç önemli fuarda üreticilerin ve markaların iş potansiyellerini en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı olmak için tasarlanmış eksiksiz bir dijital tekstil baskı ve iş akışı çözümleri yelpazesiyle sektörle bir araya geliyor. Firma, ilk durağı 19-22 Mart tarihlerinde Amsterdam’da düzenlenecek FESPA Global Print Expo (GPE) 2024’ün ardından, 23-26 Nisan’da Frankfurt’taki Texprocess fuarında, 28 Mayıs – 7 Haziran’da ise Düsseldorf’taki drupa fuarında en yeni ve popüler dijital tekstil baskı teknolojilerini sergileyecek.

Kornit teknolojileri dijital tekstil baskısında fark yaratıyor

Kornit Digital, Avrupa’nın önde gelen endüstriyel reklam ve baskı fuarlarından FESPA GPE 2024’te DTG (Doğrudan Kıyafete) baskı için Atlas Max, Atlas Max Poly ve DTF (Doğrudan Kumaşa) baskı için Presto S Max ile Salon 12’deki A10 numaralı standında ziyaretçilerini bekliyor olacak. Atlas Max’in XDi teknolojisiyle tanışmamış olanlar bu fuarda ilk elden bilgi alma fırsatı bulacak. Tekstil işleme ve esnek malzemeler fuarı Texprocess’te Salon 8.0’daki A32 numaralı standında Presto S MAX’ı tanıtacak olan firma, baskı endüstrisinin önde gelen uluslararası etkinliklerinden drupa fuarında ise Salon 4’teki B35 numaralı standında Atlas Max’i ziyaretçilerin ilgisine sunacak.

XDi teknolojisi ile kumaşa baskıda benzersiz çözümler

Yüksek miktarda, talep üzerine doğrudan kıyafete baskıda için yeni bir standart belirleyen Atlas Max, sorunsuz bir iş akışı sağlarken aynı zamanda üretime daha hızlı geçerek maliyetleri düşürüyor ve sistem kullanımını en üst düzeye çıkarıyor. Polyester üretimini bir üst lige taşıyan Atlas MAX Poly, Kornit’in XDi dekoratif uygulamaları ile polyester üzerinde sonsuz tasarımlar ve yaratıcılık sağlıyor. Beyaz boya ve XDi teknolojisi ile kumaş baskıda benzersiz çözümler sunan Presto S MAX, harici ön işlem ve son işlem süreci olmadan tek aşamada baskı imkânı sunuyor. Susuz üretim teknolojisiyle donatılan Kornit baskı sistemleri, su tüketimini minimuma indirerek çevre dostu bir üretim süreci sağlıyor. 

Pigment boya kullanımıyla tekstil sektöründe sürdürülebilirliği destekleyen marka, kaliteli baskılarla çevre dostu üretimi anlatmak için ziyaretçilerini fuarlarda buluşmaya davet ediyor.

 

Kornit Baharda Üç Fuarda Pazarla Buluşacak!

Kornit Baharda Üç Fuarda Pazarla Buluşacak!