Kornit Digital ITM 2022 Fuarı’nda Benzersiz Yeniliklerle Sahne Alacak | Mattex

Kornit Digital ITM 2022 Fuarı’nda Benzersiz Yeniliklerle Sahne Alacak

Kornit Digital ITM 2022 Fuarı’nda Benzersiz Yeniliklerle Sahne Alacak

Kornit Digital ITM 2022 Fuarı’nda Benzersiz Yeniliklerle Sahne Alacak

Sürdürülebilir üretim modeline uygun olarak tüm dünya tarafından takdir gören makine, yazılım ve mürekkep teknolojileri üreticisi Kornit Digital ve Türkiye Distribütörü MatTex, ITM fuarında da ziyaretçilerine sürpriz yenilikleri sunacak.

TUYAP Fuar ve Kongre Merkezi Hall 4- 507A nolu stantında yer alan Kornit- MatTex beş gün boyunca ziyaretçilerinin Presto S MAX ve Atlas MAX modelleri ile sunulan teknolojik ayrıcalıkları deneyimlemesine olanak sağlayacak.

Tüm dünyada sıfır su tüketimi, her tür kumaşa baskı imkânı ve ön işlem-son işlem gerektirmeyen baskı teknolojileri ile ün yapmış Presto S dijital baskı makinesinin sektörde ayrıcalıklar yaratan yenilikleri ile donatılmış Presto S MAX modeli ile renkli kumaşlar üzerine beyaz spot renkle baskı yapılmış numuneleri sektör profesyonellerine sunulacak.

Özellikle pamuk, polyester, karışım kumaş üzerine baskı çalışmaları yapılırken, Denim ve Deri üzerine yapılacak baskı çalışmaları sayesinde üreticilerin üretim çeşitliliğini artırmalarının yolu açılacak.

Türkiye’de 2021 yılının trend DTG üretim makinesi Kornit Atlas’ın XDi Teknolojisi ile donatılmış yeni modeli Kornit Atlas MAX ise sektör profesyonellerinin ITM fuarında merakla beklediği diğer teknolojidir. Gerek parça gerekse de dikilmiş açık veya koyu zemin ürün üzerine pigment mürekkep ile baskı yapabilen Atlas MAX, bir önceki modeline ek olarak kumaş üzerine 3D baskı teknolojisini üreticilerine sunacak.

XDi teknolojisi sayesinde Tekstil üreticileri hem nakış efekti hem de ısı transfer efekti çalışmaları yapabilecekler.

Makine ve mürekkep teknolojileri üreticisi olan Kornit Digital aynı zamanda bir yazılım teknolojileri üreticisidir. İsteğe bağlı ve stoksuz üretim iş modelini web üzerinden satış yapan üreticilerine sunan Kornit Custom Gateway ile ilgili bilgilendirilecek tekstil profesyonelleri dünyadaki değişimlere kolayca ayak uydurabilecekler.

Tekstil sektörünün değerli üretici ve markalarının yetkilileri Kornit Digital tarafından üretilen Eco Passport ve GOTS sertifikalı, yüksek yıkama haslıklarına sahip Neo Pigment mürekkeplerle basılmış ürünleri incelerken önümüzdeki süreçte iş planına alınmış yenilikler ile ilgili de bilgilendirilecekler.

Tümüyle Tekstil sektörü profesyonellerinin deneyimlemeleri üzerine design edilmiş Kornit-MatTex standına tüm üreticilerimizi bekliyoruz.

Bu deneyimi kaçırmayın…

Kornit Digital ITM 2022 Fuarı’nda Benzersiz Yeniliklerle Sahne Alacak