Kornit Digital: Yeniliğin ve Liderliğin Mükemmel Buluşması | Mattex

Kornit Digital: Yeniliğin ve Liderliğin Mükemmel Buluşması

Kornit Digital: Yeniliğin ve Liderliğin Mükemmel Buluşması

Kornit Digital: Yeniliğin ve Liderliğin Mükemmel Buluşması

Fuar, dijital talep üzerine üretimin yaygınlaştırılması için pazarın hazır olduğunu doğruladı

Kornit Digital LTD., 20 Haziran’da ITMA 2023’teki fuarını başarıyla tamamladığını ve Hindistan, Türkiye, Çin, Orta ve Güney Amerika gibi önemli bölgelerden yeni müşterilerle yüksek hacimli etkileşim yaşadığını duyurdu.

Yüzlerce müşteri ve potansiyel müşteri, Kornit’in yenilikçi talep üzerine ikmal portföyünün tanıtımlarına katıldı. Sektörün pazara sunma süresini hızlandırma, çevik envanter yönetimi oluşturma ve en üst düzeyde sürdürülebilirlik elde etme talebinden hareketle, markalar ve perakendeciler artık kendini kanıtlamış Kornit teknolojilerini kullanarak analog tedarik zincirlerini dijital olarak dönüştürmeye odaklanmış durumda. Sektör bu beklenen dönüm noktasına ulaşırken, Kornit, analogdan maksimum kalitede sürdürülebilir talep üzerine üretime geçişi desteklemek için tercih edilen ortak olarak sağlam bir şekilde konumlanmış bulunuyor.

Kornit Digital İcra Kurulu Başkanı Ronen Samuel, “Firma stratejimiz sürdürülebilir dijital talebe bağlı üretimi ana akım haline getirmek ve ITMA Milano’daki varlığımız bu anın geldiğini açıkça ortaya koydu” diyor ve şöyle devam ediyor: “Uçtan uca ikmalin dijitalleştirilmesi, markaların ve tedarikçilerin tedarik zincirinin kontrolünü ele almalarına, operasyonları dengelemelerine ve ölçeklendirmelerine, kazanan tüketici deneyimleri yaratmalarına ve tekstili daha temiz, daha sorumlu bir endüstri haline getirmelerine yardımcı oluyor. Bu trendler Kornit’ten daha da büyük yeniliklerin geleceğine işaret ediyor.”

Sektördeki ilk canlı yeni NeoPigment™ Vivido dijital mürekkepleri ile geliştirilmiş Kornit Presto MAX, ITMA’da güçlü bir şekilde karşılandı. Ayrıca, sektörün büyük ölçekte otomatik, yüksek verimli dijital talep üzerine giysi dekorasyonu ihtiyacını karşılayan ve merakla beklenen Kornit Apollo platformu da ön plana çıktı. Test edilmiş Kornit MAX teknolojisi üzerine inşa edilen Apollo, sürdürülebilir dijital üretimi etkin bir şekilde ana akım haline getiriyor.

Kornit Digital İnovasyon Direktörü Ömer Kulka, “Apollo sistemimiz ITMA’da, dijitalin moda ve tekstil üretimini sürdürülebilir kılmak, son tüketiciye daha yakın üretim yapmak, sorunlu envanteri ortadan kaldırmak ve karlılıktan ödün vermeden en yüksek kaliteyi sunmak için tek çözüm olduğunun farkına varan bir endüstri tarafından memnuniyetle karşılandı” diyor ve ekliyor: “Ana akım dijital üretim, dijital olarak dönüşen bir dünyada iş kanallarını korumak ve büyütmek için tamamen benimseniyor. ITMA 2023’teki başarımız, Kornit’in şirketlerin katı sürdürülebilirlik zorunluluklarını aşmaları, arzı taleple uyumlu hale getirmeleri ve her koşulda marjlarını artırmaları için kanıtlanmış tek çözümü sunan sektör lideri olduğunu açıkça göstermektedir.”

Kornit Digital: Yeniliğin ve Liderliğin Mükemmel Buluşması