Kornit VIP Etkinliği - "İnovasyon, Dijital Tekstil Gerçekliğiyle Buluşuyor | Mattex

Kornit VIP Etkinliği - "İnovasyon, Dijital Tekstil Gerçekliğiyle Buluşuyor

Kornit VIP Etkinliği - "İnovasyon, Dijital Tekstil Gerçekliğiyle Buluşuyor

Kornit VIP Etkinliği - "İnovasyon, Dijital Tekstil Gerçekliğiyle Buluşuyor

Kornit VIP Etkinliği - "İnovasyon, Dijital Tekstil Gerçekliğiyle Buluşuyor"

Genel Bakış: Kornit VIP Etkinliği'nde dijital tekstil inovasyonunun dünyasına iki günlük bir yolculuğa çıkın. Bu özel etkinlik, dijital tekstil üretiminin peyzajını yeniden tanımlayacak ilham, yaratıcılık ve çığır açan perspektifler sunuyor.

Ana Vurgular:

  • Teknoloji Uygulamaları: High-Fashion, Streetwear, Sportswear ve daha fazlasında çığır açan uygulamaları keşfedin.
  • Tedarik Zinciri Dönüşümü: Dijitalin geleneksel tedarik zincirlerini nasıl tamamladığını, pazara hızlı ulaşımı, trend yakalama ve gelir büyümesini mümkün kıldığını keşfedin.
  • Yaratıcı Oturumlar: İnovatif tasarım yaklaşımları, geniş kumaş işleme ve dünya standartlarında baskı tekniklerine odaklanan teknoloji oturumları ile yaratıcılığınızı ateşleyin.
  • Özelleştirme Gücü: Dijital baskının sunduğu özelleştirme potansiyelini keşfedin. Marka sadakatini artırın ve kitlelerle derin bağlantılar kurun.

Kornit Liderliği: Kornit, sürdürülebilir moda üretiminde on-demand lider olarak, moda teknolojisinin geleceğini belirlemede öncü konumda.

Özel Konuk Panel- "Modanın Geleceği": Joachim Hensch Consulting, eski Hugo BOSS Genel Müdürü, diğer sektör öncüleri Sasha McFarlane, Danny Reinfeld, Falko Feldchen, Scott Walton ve Johannes von Roth-Bandick ile birlikte yer alacak. Panelde, moda endüstrisinde iş birliğinin üstün önemi tartışılacak. Panel, tedarik zincirinde sistemsel değişimi tetiklemek için iş birliğinin gerekli ölçekte ve genişlikte olması gerektiğini vurguluyor.

İş birliği Esastır: Etkinlik, gelecek on yılın tedarik zinciri inovasyonunu tetiklemek için küresel moda tedarik zincirinde değişikliği sürdürmek adına işbirliğinin önemini vurgular.

Modanın Geleceğine Hoş Geldiniz: Etkinlik, markanızı devrim niteliğinde değiştirmeniz, yenilikçi tedarik zinciri stratejilerini keşfetmeniz ve modada etkinliğinizi ateşlemeniz için bir davet sunuyor. Markalar hayatta kalmayı ve gelişmeyi sürdürebilir, tedarikçiler inovasyon yapmayı ve büyümeyi başarabilir, etkileyiciler ise modanın devrimine katılabilir.

Birlikte Geleceği Şekillendirelim: Hadi birleşelim, yenilik yapalım ve küresel moda tedarik zincirinde bir sonraki on yılı değiştirelim.

Kornit VIP Etkinliği - "İnovasyon, Dijital Tekstil Gerçekliğiyle Buluşuyor