Kornit X ile Tanışın. | Mattex

Kornit X ile Tanışın.

Kornit X ile Tanışın.

Kornit X ile kişiye özel üretimde fark yaratarak sektörde rakiplerinizden ayrılabilirsiniz. Müşterilerin kendilerini özel hissetmelerini sağlayan veya onlara özel ürün ve uygulamalar sunarak fark yaratıyoruz. Aynı zamanda, firmalara pazarda değer katıyoruz.

Custom Gateway platformu, diğer adıyla Kornit X, B2B ve B2C taleplerini anlık olarak yönetebilmenizi sağlar. Bu yazılım ile şirketlerin sipariş yönetimi kolaylaşır ve e-ticaretin kapıları, detaylara boğulmadan sonuna kadar açılır. Custom Gateway, aynı zamanda Kornit'in kendi RIP sistemi Kornit Konnect ile uyumlu entegrasyonu sayesinde web sitesinden alınan siparişten hazırlık, baskı, paketleme ve gönderim aşamalarına kadar tüm kolaylığı kullanıcılarına sunar. İçerisinde bulunan modüller ve mükemmel iş akışı sayesinde, siparişin alınmasından itibaren farklı tesislere aktarılmasını sağlayarak doğru ürünün doğru tesiste üretilmesini mümkün kılar.                       

Kornit Digital'in Custom Gateway entegrasyonu ile W2P (web üzerinden baskı) dünyasında başarı hiç olmadığı kadar kolaylaşır.

 

Kornit X ile Tanışın.