Kornit'in Atlas MAX POLY'si, Printing United Alliance'tan 2023 En İyi Teknoloji Zirvesi Ödülünü Kazandı! | Mattex

Kornit'in Atlas MAX POLY'si, Printing United Alliance'tan 2023 En İyi Teknoloji Z...

Kornit'in Atlas MAX POLY'si, Printing United Alliance'tan 2023 En İyi Teknoloji Zirvesi Ödülünü Kazandı!

Kornit Atlas MAX POLY

Kornit bugün sektörde önemli bir dönüm noktasına ulaştı.

Printing United Allience'ın endüstri uzmanları, Atlas MAX POLY çözümüne "En İyi Teknoloji" dalında Pinnacle Ürün Ödülü'nü verdi. 

Bu son derece saygın endüstri ödülü, dijital tekstil dünyası üzerinde şimdi ve gelecekte önemli bir etkiye sahip olacağı tahmin edilen teknolojileri öne çıkarıyor. Kornit'in çözümü, polyester ve poli-karışımlı giysiler üzerinde canlı, renkli tasarım için üstün kaliteli dijital dekorasyon sağlayan, endüstride ilk doğrudan giysiye uygulanan sistem olarak kabul edildi.

Kornit, geçen yıl Tel Aviv Moda Haftası'nda Atlas MAX POLY'i ilk kez duyurduğunda amaç, polyester ve poli karışımları çeşitli renklerdeki canlı tasarımlarla birleştirerek markaların ve üreticilerin modaya uygun, benzersiz spor giyim ve giysilere yönelik talepten yararlanmalarına yardımcı olmaktı. .

Atlas MAX POLY'nin, şu anda polyesterin toplu olarak kişiselleştirilmesindeki kısıtlamalarla sınırlı olan profesyonel ve eğlence amaçlı spor giyim ve takım giyim pazarlarını dönüştürme potansiyeline sahip olduğu inancı vardı. 

Bugünkü Pinnacle Ürün ödülü, Atlas MAX POLY'yi, polyester ve poli karışımlı giysiler üzerinde canlı, renkli tasarım için üstün kaliteli dijital dekorasyon sunan, sektörde ilk doğrudan giysiye baskı çözümü olarak tanıdı.

Printing United Alliance ayrıca çözümün talep üzerine, sürdürülebilir dijital üretimde gerçek bir "oyun değiştirici" olduğunu ve sektör üzerinde çarpıcı bir etki yaratacağını belirtti.

Kornit, Ekim ayında Printing United Expo'da C1322 numaralı standta Atlas MAX POLY'yi özel olarak sergileyecek.

Atlas MAX POLY :

Kornit Atlas MAX POLY, polyester ve poli karışımlı giysilerde canlı, renkli tasarım için üstün kaliteli dijital dekorasyon sunan, sektörde bir ilk olan doğrudan giysiye (DTG) çözümdür.

Atlas MAX POLY, yüksek kaliteli birinci sınıf dekorasyon, süreç otomasyonu ve akıllı otonom kalite kontrolü için Kornit'in sahada kanıtlanmış MAX teknolojisini içerir.

Atlas MAX Poly, Kornit'in XDi dekoratif uygulamalarıyla polyester üzerinde sonsuz tasarım ve yaratıcılık sağlar ve ipliksiz nakış, yüksek yoğunluklu vinil, ekran aktarım emülasyonları ve 3D efektler gibi çoklu efektler ve sınırsız kombinasyonlar için yeni stilleri güçlendirir.

Çözüm, dayanıklılığı ve nefes alabilirliği korurken, fırçalanmış polyester de dahil olmak üzere örgü ve düz kumaşlarla uyumludur.

Talep üzerine polyester dekorasyon için en yüksek verimi sağlayarak toplam sahip olma maliyetini azaltarak kârlılığı artırır.

Müşteriler, çok yönlülüğü en üst düzeye çıkarırken üretim ayak izlerini en aza indiren tek adımlı mekanizmalar kullanarak, Pantone renk eşleştirmesi ve parlak ve canlı gösterimler için neon renkler de dahil olmak üzere geniş bir renk gamı ​​sayesinde rekabet avantajı elde ediyor.

Kornit Atlas MAX POLY