MATTEX: Modada İleri Adımların ve Sürdürülebilir Geleceğin Sponsoru – Tekstilde Yenilik ve Sorumluluk! | Mattex

MATTEX: Modada İleri Adımların ve Sürdürülebilir Geleceğin Sponsoru – Tekstilde Y...

MATTEX: Modada İleri Adımların ve Sürdürülebilir Geleceğin Sponsoru – Tekstilde Yenilik ve Sorumluluk!

MATTEX: Modada İleri Adımların ve Sürdürülebilir Geleceğin Sponsoru – Tekstilde Yenilik ve Sorumluluk!

Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD) tarafından düzenlenen 14. İstanbul Hazır Giyim Konferansı, global modaya yön veren isimleri ve dünyanın önde gelen markalarının temsilcilerini, bu yıl 'Recoding Fashion' temasıyla bir araya getirdi. Pandemi nedeniyle sanal platformda gerçekleştirilen konferans, dijitalleşme, sürdürülebilir üretim, AB Yeşil Mutabakatı ve yenilikçi uygulamalar gibi sektörün önemli konularını ele aldı. Türk hazır giyim sektörünü bekleyen fırsatlar ve riskler de konferans kapsamında detaylı bir şekilde değerlendirildi.

MATTEX olarak, bu kapsamlı organizasyonda konuşmacı sponsoru olarak yer aldığımız için büyük bir gurur duyuyoruz.

Tekstil üretimi, dünya çapında petrolden sonra en çok kirleten ikinci endüstridir. Bu nedenle, MATTEX olarak Kornit'in benzersiz sistemleri ve sağladığı üretim standartlarını sizlerle tanıtarak, sürdürülebilir üretim ve çevresel dostu uygulamalara katkıda bulunmaktan memnuniyet duyuyoruz.
MATTEX - Kornit Digital olarak, sıfır atık su ile çevre dostu ve sürdürülebilir üretim politikamızla çevreye karşı sorumluluğumuzu en üst düzeyde tutuyoruz. Kendimizi, tekstil endüstrisinde öncü bir rol oynamak ve daha sürdürülebilir bir dünya için çözümler üretmek adına geliştiriyoruz. İnovatif teknolojilerimizle, atık suyun önemli bir sorun olduğu tekstil üretiminde çevresel etkimizi minimize etmeyi ve daha yeşil bir gelecek için adımlar atmamızı sağlıyoruz. Bu doğrultuda, çevreye duyarlı üretim yöntemleri ve sürdürülebilir uygulamalarımızla, daha temiz, daha sağlıklı bir dünya için çalışmaya kararlıyız
.

MATTEX: Modada İleri Adımların ve Sürdürülebilir Geleceğin Sponsoru – Tekstilde Yenilik ve Sorumluluk!