MatTex olarak Tekstil Camiasındaki Tüm Üreticilerimizi Kornit Teknolojisi ile Tanışmaya Davet Ediyoruz. | Mattex

MatTex olarak Tekstil Camiasındaki Tüm Üreticilerimizi Kornit Teknolojisi ile Tan...

MatTex olarak Tekstil Camiasındaki Tüm Üreticilerimizi Kornit Teknolojisi ile Tanışmaya Davet Ediyoruz.

MatTex Olarak Tekstil Camiasındaki Tüm Üreticilerimizi Kornit Teknolojisi ile Tanışmaya Davet Ediyoruz.

Matset, iki yılı aşkın süredir dijital tekstil baskısında Türkiye distribütörlüğünü yürüttüğü Kornit ile Türkiye pazarındaki başarısını geliştirmeyi hedefliyor. Sorularımızı yanıtlayan Satış Müdürü İlke Ülcan, güzel geçen 2022’nin ardından kurulumlar ve anlaşmalar ile bu başarıyı sürdürmek istediklerini vurguluyor.

Matset Satış Müdürü İlke Ülcan sorularımızı yanıtladı:
  • Dijital baskı, devasa bir endüstri olan tekstil baskı sektöründe de alışkanlıkları değiştiriyor ve geleneksel alışkanlıkları zorluyor. Kornit’in teknolojileri bu dönüşümün neresinde yer alıyor? Hangi ihtiyaçları ve beklentileri karşılıyor?  Kısaca, kimler Kornit dijital tekstil baskı makinelerine yatırım yapmalı?

Aslında dijital baskı geleneksel alışkanlıkları zorlarken, üreticileri geleneksel baskının maliyetlerinden ve limitlerinden kurtarıyor.

Eski alışkanlıkların çoğu önümüzdeki birkaç yıl içerisinde kendisine yer bulmakta zorlanacak. Böyle de olmalı zaten, kullandığımız bütün teknolojik ürünleri belirli sürelerde yenilememiz veya güncellememiz gerekir. İşimize de güncellenebilir teknolojilerle devam etmeliyiz.

Kornit teknolojileri bu dönüşümün en ön safında yer alıyor. Her zaman yenilikçi ve bu yenilikleri uygulanabilir hale getirecek kadar üretim bilgisine sahip.

Tekstil camiasındaki tüm değerli üreticilerimizi Kornit teknolojisi ile tanışmaya davet ediyoruz.

  • Kornit’in tekstil baskı portföyündeki en yeni çözüm hangisi? Ne gibi yenilikler getiriyor? Rakip teknolojilere göre hangi avantajları sağlıyor?

Bütün büyük markaların talep ettiği sürdürülebilirlik ve susuz üretim ile başlayıp Kornit Presto Max’dan bahsetmek gerekir.

Benzersiz beyaz boya teknolojisi ile renkli kumaşa baskı yapabilen, üstelik bunu kumaş türü seçmeden yapabilen tek baskı makinesi. Aynı jenerasyondan parça baskı lideri Atlas MAX gibi, XDI yani 3D teknolojisine de sahip olması, kendisini alanında rakipsiz kılıyor. Kornit bu konuda rakiplerinden çok ileride.

  • Kornit teknolojileri kullanıcı dostu mu? Operatörün işini kolaylaştırıyor mu?

Kornit tüm ürünleriyle kullanıcı dostu bir marka. Seçtiğiniz ürünün tüm teknolojisini çok basit bir şekilde ölçebilir, yönetebilirsiniz. Minimum hata payı ile sadece operatörlerin değil işletme sahiplerinin de hayatını kolaylaştırıyor.

  • Tekstil baskılarında tüketiciler sağlıklı olmasına ve dayanıklı olmasına dikkat ediyorlar; Kornit’in baskıları bu beklentileri karşılıyor mu?

Kornit’ ile yapılan baskılar yüksek haslık oranlarına sahip ve uzun ömürlüdür.

Bunun yanı sıra sahip olduğumuz Neopigment teknolojisi, ekolojik, doğa dostu ve susuz üretimi destekleyen çok önemli sertifikalara sahip boyalar içeriyor: GOTS Certification, Oekotex Passport Certification, Vegan Friendly Certification.

  • Matset Kornit’in Türkiye pazarındaki konumunu nasıl değerlendiriyor? Kurulumlar var mı? Hedeflerinizle ilgili neler söyleyebilirsiniz?

Ülkemiz çok kıymetli bir pazar. Üreticilerimiz, tekstil alanındaki birikimimiz çok güçlü ve değerli.

Matset olarak Kornit’in ülkemizle daha güçlü bir ilişki kurmasını hedefledik ve öyle devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıl Kornit için güzel bir yıldı. Bu seneye de hızlı başladığımızı söyleyebiliriz. Öyle de devam edeceğini ön görüyoruz. Kurulumlarımız var, yeni yapılan anlaşmalarımız var.

Tekstil Camiasındaki Tüm Üreticilerimizi Kornit Teknolojisi ile Tanışmaya Davet Ediyoruz.